Selecteer een pagina

Mylogenics

 

 

 

 

 

 

Wat is Mylogenics ?

Zoals iedereen lopen we weleens tegen een pijntje of een blessure aan. Bijvoorbeeld als je verkeerd gelegen hebt in bed en je nek dagen pijn blijft doen. Dat gaat gelukkig meestal vanzelf weer over.Helaas zijn er ook andere pijnklachten die langer problemen geven en waardoor je gehinderd wordt bij de dingen die je dagelijks doet. Denk maar eens aan lage rugklachten , hoe vervelend kan dat zijn. Veel mensen krijgen er mee te maken en het zorgt ervoor dat je in het ergste geval niet kan werken , boodschappen kan doen,de hond uitlaten,eigenlijk alles waarbij je moet bewegen lukt niet meer.Een gang naar de fysio is meestal het standaard recept.

 

 

Het snel verhelpen van klachten en blessures is het doel van deze uiterst effectieve behandeling. Geen symptoombestrijding maar het direct en snel opsporen van de achterliggende oorzaak .
Het herstellen van de optimale structuur , beweging en functie van de diverse (spier) weefsels en het losmaken van de verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit zorgt voor directe pijnverlichting en verbetering met het bewegen.

Mylogenics is gebaseerd op de meest effectieve toepassingen uit verschillende behandelmethoden. Dit gecombineerd met o.a. functional stretching ,muscle activation , functional medicine zorgt voor een zeer effectieve aanpak met spectaculaire resultaten.

Een behandeling is een combinatie van onderzoek en behandelen. De spanning , beweging en functie van spieren , pezen , banden en zenuwen worden onderzocht met diverse testprotocollen zoals kracht , lengte en provocatietesten waarmee de oorzaak snel wordt opgespoord. Hierna worden de diverse gevonden verklevingen losgemaakt wat oncomfortabel aan kan voelen maar door de meeste mensen wordt omschreven als “een prettige pijn”. Tijdens en na de eerste behandeling ervaren veel klanten al een grotere bewegingsuitslag , minder pijn meer kracht of verminderde tintelingen en afname van een doof gevoel in de ledematen. Vaak zijn 2 of 3 behandelingen al genoeg.Het komt zelfs voor dat er maar 1 keer behandeld hoeft te worden.

Welke klachten kunnen worden behandeld ?
-Nek
-Schouder
-Rug
-Heup
-Bekkeninstabiliteit
-Knie
-Voet , enkel en achillespees
-Tenniselleboog , golfelleboog
-Klachten na blessures en revalidatie

Om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt is het belangrijk om de gevonden zwakke schakels te belasten met de voorgeschreven oefeningen. Die kunt u zelf uitvoeren maar
kunnen ook onder professionele begeleiding worden uitgevoerd.

Wil je meer weten of een afspraak maken vul dan het Contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op.